+38 (098) 152 5545
0
0

Ваш кошик порожній!

Все ще думаєте, що хороший спінінговий шнур дешевим не може бути?

 З впевненістю можемо сказати, що плетений шнур Intech MicroN PE X4 розбиває цей міф. Це безумовно найкращий бюджетний шнур

 Що робить його таким хорошим?

 Перше, це його бюджетна ціна, на момент написання посту намотка 100м #0,3 та #0,4 коштують 143грн., а #0,2 - 185грн.

 Друге, це відповідність заявленим характеристикам, а саме діаметру та розривного навантаження, шнур справді тонкий і міцний. Компанія Intech давно відома на риболовному ринку, і її фішкою є скрупульозний підхід до випуску товарів під своїм брендом, тому всі товари ретельно тестуються, і на ринок випускається 100% перевірений, надійний та якісний продукт. 

 Третє, це колір. Він зручний для контролю приманки, гарно та гармонійно виглядає, і досить стійкий, тобто довго тримається.

 Четверте, це хороший виліт, який досягається за рахунок м'якості шнура MicroN PE X4.



 П'яте, це стійкість до абразиву, що робить його довговічним. Це дивовижно, але шнур Intech MicroN PE X4 не зважаючи на свій тонкий діаметр, не перетирається, не кошлатиться і майже не втрачає у міцності, навіть після багатьох рибалок. Він справді довго служить. 

 Шосте, завдяки низькій вартості шнур не так шкода використовувати в міцних місцях, де велика ймовірність зачепів і обривів.


 В якості сьомого аргументу можна відмітити зручні варіанти намоток - 100 метрів дозволяють заощадити гроші і взяти даний товар на пробу для підбору під ловлю своїми вагами, а 150 - значно продовжують термін служби шнура.

 Підсумовуючи, щиро рекомендуємо шнур Intech MicroN PE X4 в якості універсального шнура для наноджига, мікроджига і нижнього діапазону лайту, варіант відмінний!